Flottigt

Okey bussen är proppad och alla tränger sig.
För det första så får man lust att knocka ner de här korta typerna.
För det andra, när folk börjar gå av - snälla varför ska ni insistera med att stå kvar?! SÄTT ER NER FÖR I HELVETTE. Det är trångt och folk stinker ruttna fötter . De står och kollar på den tomma platsen som de har framför sig. Sen ska de blocka vägen så att ingen annan Heller ska sitta ner. American people wtf is wrong with you?! Gå och ta en jogging runda eller något.

Och det är ingen direkt hemlighet att jag är ganska lång. I Sverige märker man inte av det så mycket, men HÄR, omg jag känner mig som en lång spaghetti jätte.
Något negativt som kommer på köpet är att man ser allas huvuden. Jag bokstavligt talat tittar ner på folks hjässor. Och snälla folket har ni inte hört talas om en dusch?! Det som är irriterande är att schampoo kostar under 99 cent här och luktar skit gott!!
Känner att jag bara vill slänga klor på allas huvud och köra dom igenom en biltvätt!!
De har en grov utväxt så det ser redan ofräscht ut, men toppa det med flera dagars gammal spray, skum, gelé, flottigt huvudfett och en massa kliande. FYFAN vilken stank...



Pensionärer

Ni vet känslan av att vakna så tidigt att hela kroppen svider?
Sängen är det bästa som finns just då och man övertalar sig själv om att det är okey att skolka ifrån första lektionen och ta sovmorgon istället?
OCH Den dag då man väl orkar eller tvingar sig själv att gå upp, då är det fullt på bussen och man blir tvungen att sitta på handikapp/pensionärs stolarna.
Man blundar, vilar och känner att man kommer att somna. Helt plötsligt dyker det upp en gamling och alla ger dig blickar som skriker gå upp och ge ifrån dig platsen....
BITCH, I ain't going nowhere!
My body is svider och jag är tvungen att vakna såhär tidigt. Gamlingar gör det för att du ska sno pensionärs-stolen på bussen!


Peace


RSS 2.0